PLM

PLM

PLM , Art Centre for Photofinishing

is bovenal een creatief bedrijf met vele noviteiten en voortdurend in de weer voor ( natuur ) fotografen en kunstenaars.

Alle componenten worden middels densito metingen uit het bestand gehaald om tot een optimale afdruk te komen.

Specialiteiten uit eigen lab :  HighEnd prints verwerkt achter Epoxy, Glas, Acryl

PLM een beeld van een bedrijf

www.plm.nl

Roots

Roots

Roots magazine

Roots magazine brengt iedere maand de ideale mix van ontspanning en er zelf actief op uit gaan. Het tijdschrift toont adembenemende natuurfotografie plus fotografietips en laat u bijzondere wandelingen zien. Raak geïnspireerd door prachtige natuurreportages en de column van boswachter André Donker.


Elke bezoeker kan een gratis Roots magazine mee naar huis nemen.

www.rootsmagazine.nl 

Sony

Sony

**PRIMEUR** op de Fotobeurs van Nature Talk Photo Festival in Ede waar jij dit weekend als een van de eersten de α7R III proberen!

Sony introduceerde op 25 oktober een indrukwekkende full-frame camera: de α7R III (model ILCE-7RM3). Dankzij een evolutionaire sprong in beeldverwerkingskracht combineert de nieuwe α7R III een Exmor R CMOS-beeldsensor met een hoge resolutie van 42,4 MP en opnamesnelheden tot wel 10 fps met volledige AF/AE-tracking functionaliteit. Verder levert de α7R III hoogwaardige 4K-videokwaliteit, een breed dynamisch bereik tot 15 stops en hoge gevoeligheid met ruisonderdrukking. Dankzij deze eigenschappen en de compacte behuizing is deze camera een veelzijdige tool voor fotografen, videograven, multimediamakers en andere professionals.

Sony zal het hele weekend aanwezig zijn met verschillende camera’s en een uitgebreid assortiment aan objectieven en accessoires. Daarnaast zullen er dit weekend meerdere Sony ambassadeurs aanwezig waaronder Jan Vermeer en Gustav Kiburg die hun ervaringen met jou kunnen delen. Tot slot zal Sony ook lezingen verzorgen en productdemonstraties zoals: ‘Haal meer uit je Sony camera!’ Neem je camera mee, koop er één op de fotobeurs en stel al jou vragen. Deel dit bericht je vrienden of tag ze als ze mee moeten 

Een fotobeurs ticket koop je al voor slechts €3,50 incl kopje koffie/thee.

 

Naast dat Sony met zijn nieuwste full frame camera’s aanwezig zal zijn, komt Sony ook op de fotografiebeurs dagelijks met een leerzame lezing en demonstratie;

  • Lezing: Natuurfotografie met Jan Vermeer (één van de bekendste natuurfotografen van NL)
  • Demo: Haal meer uit je Sony Camera op de stand (gehele dag)

www.sony.nl/electronics/cameraswww.janvermeer.nl www.gustavkiburg.com

KNNV uitgeverij

KNNV uitgeverij

KNNV Uitgeverij

KNNV Uitgeverij is dé uitgever van informatieve boeken over natuur & duurzaamheid. Je vindt bij ons boeken op het gebied van Groene Lifestyle, Kind & Natuur, Wildlife & Reizen, Natuurbeleving & Filosofie en Vak & Wetenschap.

www.knnvuitgeverij.nl