Bart Siebelink

Zwaar en stemmig

Nu steeds meer natuurfotografen zich willen onderscheiden, groeit de belangstelling voor creatieve cameratechnieken. Low-key is een van de bekendste voorbeelden. Iedereen kent het dramatiserende effect ervan. In deze masterclass leer je op welke manieren je zelf low-key-effecten kan creëren. Ook leer je herkennen in welke situaties het goed werkt en in welke situaties je het maar beter achterwege kan laten.

Maar het belangrijkste is dat je leert hoe je het meer kan laten zijn dan zomaar een trucje. Wat je nodig hebt voor deze workshop is een camera met een macrolens en een notitieboekje.

Deze masterclass wordt gegeven door Bart Siebelink. Hij is niet alleen bioloog, maar ook een kunstzinnig aangelegde fotograaf die altijd streeft naar vernieuwing. Bart is auteur van het gloednieuwe boek Grip op Creativiteit en heeft al menig awards mogen ontvangen voor zijn foto-werk. Hij begeleidt tal van fotoreizen en workshops. Als professioneel mentor Natuurfotografie heeft hij er zijn missie van gemaakt om creativiteit bij anderen tot bloei te brengen.

Bart Siebelink is bioloog, fotograaf en creativiteitscoach.

Mentornatuurfotografie.nl

Wat neem je mee?
Je camera, want we gaan naar buiten om in de directe omgeving van Reehorst te oefenen.