Andrea Gulickx

Als professioneel en creatief fotografe is Andrea Gulickx bekend door haar lezingen en workshops op het gebied van macrofotografie en de ‘Lensbaby’. 

Haar creatieve visie en manier van workshops geven brachten de uit de Betuwe afkomstige fotografe dit jaar naar Seattle en Alaska waar zij op uitnodiging workshops heeft gegeven.

Haar dromerige en abstracte beelden worden gekenmerkt door het spel dat ze speelt met het natuurlijk licht en de onscherpte. Creativiteit stroomt al van kinds af aan door haar bloed en deze ontwikkelde ze verder tijdens haar opleiding waarna ze als freelancer is gaan werken in de modewereld met het ontwerpen van grafische prints voor kinderkleding.

Door haar bevlogenheid en artistieke inslag is ze altijd op zoek naar onbekende dimensies. Experimenteren en creëren is wat de fotografe het liefste doet.

Haar fotografische ‘Waal’ project met daarin abstracte en poëtische landschapsbeelden resulteerde in 2016 in een gesponsorde expositie. In 2017 bracht zij in eigen beheer het Boek ‘de Waal bewogen’ uit waarin deze poëtische landschappen in combinatie met gedichten staan weergegeven.

Na dit project ging ze weer opzoek naar een nieuwe uitdaging. Het gemis van grafische strakke lijnen in de natuur, brachten haar deze keer naar de stad. Naast de natuur verovert ze nu dan ook de stad met haar smartphone en Lensbaby. Dit doet ze met een geheel eigen visie.

AndreaGulickx-photography.nl