Arno van Zon

Extreme macrofotografie

Arno van Zon heeft meerdere talenten. Deze nuchtere en veel te bescheiden Noord-Hollander leerden wij kennen van zijn prachtige foto’s van vogels. Wat een mooie belichting, echt kalender materiaal. Maar Arno is volgens ons ook een mega topper als het aankomt op extreme macrofotografie. Oh en hadden wij al gezegd dat deze fotograaf nog maar een paar jaar bezig is en nu al tot de top behoort in dit specialisme?

Arno omschrijft zichzelf als een ‘prutser’. Door heel veel te experimenteren heeft hij zichzelf in een recordtempo wegwijs gemaakt in de fotografie. En dan met name de extreme macrofotografie. Voor hem staat het plezier voorop. De weg naar het doel – door prutsen en experimenteren – vindt hij dan vaak ook leuker dan het doel zelf.

Wil jij alle ins en outs weten over extreme macrofotografie? Dan moet je hier zeker bij zijn. Aan de hand van zeer duidelijke voorbeelden onthult hij alles over hoe hij deze prachtige beelden maakt, met een ragscherp oog voor detail. Neem je notitieblok mee en leer dit specialisme van Arno in ongeveer 2/2,5 uur.

Arno zal deze unieke masterclass geven op zaterdag 9 november.

Arno van Zon facebook
Arno van Zon Instagram