Bart Siebelink

Toveren met je smartphone

De Camera die je altijd bij je hebt

De beste camera…is de camera die je bij je heb? Steeds vaker is dat je smartphone. En laten we eerlijk zijn: wat zijn die dingen inmiddels verrekte goed geworden! Lichtsterk, snel, wendbaar en volop pixels. Oh ja, je kan de foto ook nog (enigszins) nabewerken en direct delen. Wat wil je nog meer?

Wel..uhh, misschien een beetje handigheid in hoe je het beste uit de smartphone naar boven haalt. Want dat werkt allemaal nèt even anders dan de spiegelreflex. Dat begint al met bij het kijken en uitkadreren.

In deze masterclass leer je de fijne kneepjes van het fotograferen met de smartphone. Wat zijn de basics, hoe herken je een goede smartphone-kans en hoe verzilver je deze?

Wat je nodig hebt voor deze workshop is een smartphone en een notitieboekje.
Deze masterclass wordt gegeven door Bart Siebelink. Hij is niet alleen bioloog, maar ook een kunstzinnig aangelegde fotograaf die altijd streeft naar vernieuwing. Bart is auteur van het gloednieuwe boek Grip op Creativiteit en heeft al menig awards mogen ontvangen voor zijn foto-werk. Hij begeleidt tal van fotoreizen en workshops. Als professioneel mentor Natuurfotografie heeft hij er zijn missie van gemaakt om creativiteit bij anderen tot bloei te brengen.

Bart Siebelink is bioloog, fotograaf en creativiteitscoach.

www.mentornatuurfotografie.nl

Wat neem je mee?
Je smartphone (bij voorkeur een Iphone), want we gaan naar buiten om in de directe omgeving van Reehorst te oefenen.