Jeffrey van Daele

 

Jeffrey Van Daele was tot september 2015 leerkracht natuurfotografie en Lightroom aan het volwassenenonderwijs in Lokeren (België). Gezien het succes van zijn workshops en de fotoreizen die hij tussen het lesgeven door voor Starling begeleidde, zette hij de stap naar de professionele fotografiewereld. Sindsdien is hij binnen de natuurfotografie een echte allrounder; van macro, landschap en wildlife tot de meer creatievere invalshoeken. Onderwijzen en mensen inspireren blijft zijn grote passie, zowel tijdens zijn workshops en reizen als met de publicatie van zijn Lightroom E-book en meer recent het boek ‘Oog voor beeld’, een fotoboek met heel wat tips en tricks die jouw natuurfotografie een boost kunnen geven.

Lezing: BREEK UIT JEZELF

Heb je het gevoel dat je wat blijft steken in jouw fotografie? Dat je nauwelijks nog vernieuwende en/of creatieve beelden schiet? Tijdens deze inspirerende presentatie toont Jeffrey hoe je jouw oud patroon kan doorbreken en zo diversiteit binnen je portfolio brengt. 

Jeffrey zal een lezing geven in het hoofdprogramma op zaterdag 11 november. Daarnaast zal Jeffrey tevens op zaterdag een masterclass Lightroom geven.

www.jeffreyvandaele.com