Olympus voor natuurfotografen!

Op de beursvloer in een aparte ruimte zullen door verschillende merken productdemonstraties plaatsvinden waaronder van Olympus. Onderstaande  demo’s en lezingen zullen zowel op zaterdag 11 en zondag 12 november worden gegeven. Voor de tijden en zaal zie het tijdschema in de menubalk op de website.

 

Olympus heeft fantastische systeemcamera’s die voor allerlei natuurfotografie onderwerpen geschikt zijn zoals landschap, wildlife en macro etc.

Demo: Macro-fotografie – Focus Bracketing en Stacking
Macro-fotografie is een vak apart. Laat staan het perfect in beeld brengen van het allerkleinste. In de wereld van de macro-fotografie komen veelal de termen Focus Bracketing en Stacking langs. In die vorm maken we macro foto’s met een grotere scherptediepte door meerdere opnames van hetzelfde onderwerp samen te voegen. Maar hoe werkt dat nou exact? En wat heb ik nodig? Tijdens deze demo laten we in een live demo zien hoe makkelijk het is om focus bracketing toe te passen en hoe je de foto’s kunt stacken in Helicon of Photoshop. Ook komen er nog andere, verassende mogelijkheden aan bod.

Lezing: Waarom het Micro Four Thirds systeem voor natuurfotografie 
In deze lezing gaan we op zoek manieren om het fotograferen in de natuur te vereenvoudigen.
Of het nu gaat om met minder bepakking op pad te gaan, zonder een statief te hoeven werken, stiller te kunnen fotograferen 
of beter je onderwerp te kunnen benaderen, je zal het ontdekken in de wereld van het Micro Four Thirds systeem. 

De lezing neemt je mee in de voordelen van Micro Four Thirds lenzen en gesealde camera’s en vertelt je alles zoals; beeldstabilisatie, snelheid, AF-mogelijkheden en andere innovatieve ontwikkelingen die met name de natuurfotograaf zullen omarmen. Wees welkom in de wereld van Micro Four Thirds.