Op Nature Talks zijn er genoeg eet en drinkmogelijkheden in congrescentrum de ReeHorst. Naast dat er op de beurs diverse stands staan met wat te drinken is er in het restaurant de gelegenheid om lekker te lunchen, tussendoortje te nuttigen of te dineren. Het is niet toegestaan om zelf meegenoemen eten te nuttigen in de ReeHorst.

Drinken

Op de beursvloer heb je een beperkte keuze in drinken, denk aan koffie, thee, water en fris. In het café/restaurant kun je van alles krijgen, heerlijk verschillende soorten koffie, verse sappen of een borrel. Tevens biedt het restaurant een ruime keuze in eetmogelijkheden.

Ontbijt

Heb je ‘s ochtends vroeg na aankomst op de ReeHorst trek gekregen? Geen probleem, je kunt kiezen uit diverse broodjes.

Lunch

In het restaurant kun je diverse luxe en minder luxe warme en koude broodjes kopen en tevens warme snacks, soep, fruit en vruchtensappen. Voor de liefhebbers is er natuurlijk ook een glaasje wijn of een lekker koud pilsje. De kaart in het restaurant biedt voldoende keuze voor iedereen.

Fotografencafé

Als alle activiteiten achter de rug zijn is er in het cafe ZuZu’s Bar voor iedereen de gelegenheid om onder het genot van een hapje, drankje en muziek gezellig na te praten. Ook de crew van Nature Talks zal hier met alle sprekers, standhouders en fotowedstrijdwinnaars neerstrijken om na te genieten en bij te kletsen. Het is dus een uitgelezen moment om je favoriete fotograaf van de dag te ontmoeten!