Natuurfotografie cursus

Vind je fotoworkshops te kort duren om de lesmaterie vast te houden? Wil je theorie afgewisseld zien met praktijkopdrachten? Dan bieden wij jou ook de mogelijkheid om diverse fotografiecursussen te volgen om helemaal klaargestoomd te worden op diverse vlakken in de natuurfotografie. Je kan verschillende fotocursussen volgen; denk aan macrofotografie, creatieve natuurfotografie technieken of de fotocursus natuurfotografie.

Met een fotografiecursus ga je in een langer traject aan de slag met specifieke natuurfotografie onderwerpen. Je gaat bijvoorbeeld diverse theorie dagen of avonden afgewisseld met praktijkopdrachten volgen. Of diverse praktijkdagen en een theoretische dag. Tijdens dit traject ga je intensief met één of meerdere topfotografen aan de slag die je verder helpen met jouw natuurfotografie. Je zal vanzelf gaan merken doordat je er langere tijd mee bezig bent,  ook met huiswerkopdrachten, dat je jouw resultaten vooruit ziet gaan wat uiteindelijk het plezier van jouw natuurfotografie vergroot.

Neem je deel aan een van onze natuurfotografie cursussen, dan investeer je niet alleen in jouw fotografische skills, maar wij zullen met jouw bijdrage ook weer diverse kleinschalige natuurbeschermingsprojecten ondersteunen. Jij investeert in natuur(fotografie), en wij in jou!

Nature_Talks_fotoworkshops-natuurfotografie_cursus-natuurfotografie-workshopleider-cursusleider-Bart_Siebelink

Fotografiecursus: Creatieve Technieken

Valt het jou ook op dat bijzondere foto’s vaak tot stand komen door afwijkende camera-instellingen? Of door te fotograferen vanuit ongebruikelijke posities? Wil jij dat ook beheersen, dan is deze 4-daagse praktijkcursus iets voor jou.

Je leert tien belangrijke creatieve basistechnieken voor natuurfotografie. Uiteenlopend van extreem over- en onderbelichten en extreme scherptediepte tot indirect fotograferen, werken met een grijsfilter, bewegen met de camera en de befaamde bokeh-bubbels. Heb je deze eenmaal onder de knie en herken je de situaties waarin je ze kan toepassen, dan kan jij onder alle omstandigheden en van alle onderwerpen sterke foto’s maken. Kortom: van deze vaardigheden heb je je leven lang plezier!

Cursus natuurfotografie

Nature_Talks-natuurfotoworkshop-natuurfotografie-fotografiecursus-Danny_GreenDit is een 2-daagse leerzame natuurfotografie cursus en is gericht op de beginnende natuurfotograaf. Altijd al de natuur willen fotograferen hier in Nederland, tijdens jouw vakanties, uitstapjes, en wandelingen in de natuur?
Start dan met deze fotografiecursus waarin alle aspecten van natuurfotografie voorbij zullen komen op 2 verschillende prachtige locaties in Nederland.

De cursusleider, een top natuurfotograaf, zal jou kennis laten maken met fototechniek, hoe je moet kijken
als natuurfotograaf en kennis van het onderwerp bijbrengen. Kortom, een combinatie van informatie & inspiratie.
Verder leren we je in plaats van kijken, het te leren zien.Kortom met deze cursus ben je klaar om de natuur
op een andere manier te beleven. Let op, het werkt erg verslavend. De startdatum van de cursus wordt nog bepaald, stuur gerust alvast een berichtje als je interesse hebt en/of meer wilt weten.

Andere fotoworkshops

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.