Reisbegeleider Jonathan Vandevoorde

Jonathan Vandevoorde (54, jaar, gehuwd en twee kinderen) is naast hoofdredacteur van twee buitensportbladen, reisjournalist en gediplomeerd bergwandelgids ook een gepassioneerd Amerika-liefhebber en reisfotograaf. Zijn reportages verschijnen geregeld in o.a. Bergen Magazine, de kranten van de Persgroep, A.S. Adventure Magazine, Columbus Travel en in National Geographic Traveler N/B. Hij geeft diverse lezingen over Amerika waarbij achtergrondverhalen, muziek en zelfs dronefotografie een prominente rol spelen.

In zijn jonge jaren begeleidde hij fulltime groepen toeristen in de Southwest en sinds enkele jaren organiseert en begeleid hij er gespecialiseerde wandelreizen en maakt hij er reportages. Jonathan Vandevoorde kent het westen van Amerika door en door. Zijn kennis over de natuur en de geschiedenis van het Westen van Amerika reikt diep.

Tijdens de fotoreis die hij voor Nature Talks begeleidt, past hij de planning en locaties voortdurend aan in functie van de weersverwachtingen, het licht en de stand van zon en maan. Dit, gecombineerd met zijn jarenlange expertise als buitensport- en reisbegeleider en de persoonlijke contacten die hij in de streek heeft opgebouwd, garanderen een authentieke kennismaking met de grote fotografische én culturele diversiteit van het Amerikaanse Zuidwesten.

 

Komende fotoreizen Jonathan Vandevoorde

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Andere fotoreizen

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.