Jeffrey van Daele

BIO

Jeffrey Van Daele was tot september 2015 leerkracht natuurfotografie en Lightroom aan het volwassenenonderwijs in Lokeren. Gezien het succes van zijn workshops en de fotoreizen die hij tussen het lesgeven door voor Starling begeleidde, zette hij vorig jaar de stap naar de professionele fotografiewereld. Sindsdien is hij binnen de natuurfotografie een echte allrounder; van macro, landschap wildlife tot meer creatieve invalshoeken. Onderwijzen en mensen inspireren blijft zijn grote passie, zowel tijdens zijn workshops en reizen als met de publicatie van zijn Lightroom E-book en meer recent het boek ‘Oog voor beeld’, een fotoboek met heel wat tips en tricks die jouw natuurfotografie een boost kunnen geven. Eind 2016 is hij gestart in Vlaanderen met zeer succevolle een Lightroom Seminarie tour.

Masterclass Lightroom

Je leert aan de hand van concrete voorbeelden hoe je de Bibliotheek Module en de Ontwikkelen Module optimaal gebruikt om tot een correcte en efficiënte Workflow te komen. Hoe je het archief op een correcte manier beheert door middel van filters en metadata, welke verwerkingstools er bestaan en vooral hoe je die tools kan gebruiken om probleemfoto’s op een creatieve en kwalitatieve manier te bewerken!

Jeffrey zal deze masterclass verzorgen op zaterdag 11 november en tevens een lezing geven in het hoofdprogramma op dezelfde dag.

www.jeffreyvandaele.com