Nature Talks!

Laat de natuur voor zich spreken! Dat is wat veel natuurfotografen doen, door middel van foto’s en film de natuur voor zich laten spreken, laten bloeien, laten leven…

maar ook... Nature Talks !

Spreek over de natuur, vertel de verhalen over bijzondere gebeurtenissen, mooie momenten en onvergetelijke ervaringen…

Wat doen we…

Voor die natuur, die ons telkens weer verrast, verwondert en inspireert, willen we iets terug doen. Dit doen we door een bijdrage te leveren aan natuurbewustzijn, natuurbeleving en natuurbescherming. We stimuleren natuurfotografie in de breedste zin van het woord, organiseren evenementen rond natuurfotografie, tentoonstellingen, stimuleren jongeren om meer in de natuur te doen en werken samen met natuurbeschermingsorganisaties om lokale natuurbeschermingsprojecten mede mogelijk te maken.

We gaan samenwerken met organisaties zoals De Vlinderstichting, provinciale Landschappen, Natuurpunten en steunen hun kleinschalige natuurbeschermingsprojecten. 

Daarnaast steunde wij tot de zomer 2019 ook jong talent met de Marius van der Sandt Academy. Alle deelnemers aan hun wedstrijd krijgen gratis tickets voor het Nature Talks Photo Festival en een unieke masterclass van topfotografen, zoals bijvoorbeeld met de Engelse natuurfotograaf Andy Rouse maar ook andere nationale en internationale toppers.

Samen helpen we de natuur

Niet alleen het maken van een fraaie natuurfoto kost veel tijd en aandacht, ook het in stand houden van die natuur!

Dit gebeurt door natuurbeschermingsprojecten in het veld én door iedereen te informeren over het nut en de schoonheid van de natuur. Natuurbeschermingsorganisaties kunnen hier alle hulp bij gebruiken, en Stichting Nature Talks helpt ze daarbij.

We hopen dat jij ook mee wilt helpen. In ruil voor je bijdrage als donateur van Stichting Nature Talks ontvang je bovendien leuke kortingen op tickets voor het Nature talks Photo Festivalfotoworkshops, en onze fotoreizen.

Ben je benieuwd? Klik snel op de WORD DONATEUR button!