Wij helpen jou graag om een nog betere fotograaf te worden

Samen met tal van bekende natuurfotografen, biologen organiseert Nature Talks  fotoworkshops en cursussen waarbij jouw fotografische ontwikkeling voorop staat. Met het boeken van een fotoworkshop investeer je automatisch ook in natuurprojecten in NL.

WAAROM NATURE TALKS FOTOWORKSHOPS?

N

Met het boeken van een fotoworkshop steun je direct natuurprojecten

N

Kleine groepen, persoonlijke aandacht

N

Ga met ons naar de mooiste plekken in Nederland & België

N

Workshopleiders met zeer veel ervaring

N

Professionele natuurfotografen

N

Voor informatie, inspiratie & educatie

Komende workshops

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Onze klanten
Natuurlijk kunnen wij zelf wel zeggen dat we goede, interessante en leerzame workshops aanbieden. Maar beter zijn de leuke berichten van tevreden klanten van onze workshopleiders die veel geleerd hebben.

“Mijn 2e workshop en weer was het gezellig en ontspannen. Er was genoeg aandacht en tijd als je iets wil weten. Kleinere groepen heeft zijn voordeel, en dat merk je. Voor mij komt er zeker een vervolg bij Judith.”

“Vanochtend een geweldige workshop mogen volgen bij Judith! Mijn allereerste workshop en die is uitstekend bevallen. Judith werkt met kleine groepjes waardoor ze genoeg aandacht en tijd heeft voor elke deelnemer. Herbert (haar man) zorgde voor de lekkere koffie die erg welkom was op deze vroege ochtend. Judith leert je de tijd te nemen voor het maken van de perfecte foto en leert je “anders” fotograferen. Ik heb in ieder geval een hoop inspiratie opgedaan en geleerd en bovenal ben ik erg tevreden met het resultaat! Genoten! Hartelijk dank Judith en Herbert voor deze ochtend en tot de volgende workshop”.

“Andrew bedankt voor je les 1 op 1 om iets meer uit een foto te halen dan de standaard foto’s die ik maakte. Ik heb weer wat bijgeleerd en kan nu zelf ook gaan experimenteren.”.

Petrie Smulders

Natuurfotograaf

“Ik heb inmiddels vijf workshops gevolgd. Er staan nog twee weekenden gepland, en dat zegt eigenlijk al heel veel. Judith en haar man Herbert maken er samen op alle mogelijke manieren een feestje van. Om te beginnen zijn Judith haar foto’s fantastisch en is haar enthousiasme erg aanstekelijk! De groepen zijn klein zodat ze iedereen voldoende aandacht kan geven. Het is gezellig en ze geeft zoveel mogelijk tips om prachtige foto’s te kunnen maken. Ze hecht veel waarde aan het respect voor de natuur. Het grote voordeel is het tijdstip. Heel vroeg in de ochtend, maar prachtig licht en alle tijd om rustig bijvoorbeeld vlinders te kunnen fotograferen voordat ze opwarmen en weg kunnen vliegen. Een echte aanrader! ”

Boek nu een workshop!