Landschapsfotografie fotoworkshops en cursussen

Ben jij ook altijd zo onder de indruk van die prachtige en inspirerende landschapsfoto’s van de bossen, de heide, de duinen, de wadden en van al het moois dat de natuur ons aan landschappen te bieden heeft? Zou je dit soort landschapsfoto’s ook zelf willen maken, maar ontbreekt jou nog de kennis en kunde?

Landschapsfotografie

Dan kunnen de Nature Talks landschapsfotografen jou daar heel erg goed bij helpen. Onze landschapsfotografie workshops en/of cursussen zijn gericht op de praktijk, maar gaan ook zeker in op de theorie.

Kennis en kunde natuurfotoworkshops

Na een fotoworkshop en/of cursus van ons ga je naar huis met kennis en kunde over landschapsfotografie. Natuurlijk ook met prachtige foto’s die jou nog meer zullen inspireren om naar buiten te gaan en het geleerde in de praktijk te brengen. Het mooie van landschapsfotografie is dat het onderwerp meestal niet wegvlucht en je dus voldoende tijd krijgt om op je gemak aan de slag te gaan. Natuurlijk is het wel zo dat snel veranderde lichtomstandigheden ervoor zorgen dat je toch nog af en toe snel zult moeten werken.
Verder leren we alles over voldoende en goed licht, scherptediepte, vlakverdeling, accessoires, eventueel dubbelbelichtingen etc.

Variatie landschapsfotografie workshops

De variatie in onderwerpen, vormen en kleuren laten je helemaal opgaan in fotografische mogelijkheden en je zult versteld staan hoe snel jouw fotografische kennis en kunde vooruit gaat als je laat inspireren door onze workshop- en cursusleiders. Of jouw interesse nu uitgaat naar documentaire fotografie, creatieve of abstracte fotografie, wij zorgen dat jouw natuurfotografie “skills” op een hoger plan komen.
Kijken kunnen we allemaal, maar wij gaan jouw vooral leren om echt te zien. Je moet jouw onderwerp zien en om kunnen zetten in een prachtige foto.

Meenemen natuurfotoworkshop landschapsfotografie

Wat je mee moet nemen voor een workshop- of cursus landschapsfotografie  is geheel afhankelijk van wat je hebt, maar een basislens, kleine zoomlens  o.i.d. voldoen al prima. Mocht je al een groothoeklens hebben, dan is dat natuurlijk prima. Eventueel aangevuld met een grotere telelens, want ook die zijn zeer goed te gebruiken voor landschapsfoto’s.

Tot slot
Kortom, wij zorgen voor gedreven en kundige workshop- en cursusleiders en jij zorgt voor een enthousiaste instelling zodat we samen jouw fotografie op een hoger plan brengen.
Onze workshops en cursussen zijn zeer geliefd en daarom is het raadzaam om op tijd te boeken.

 

Stichting Nature Talks

Met het boeken van fotoworkshops, fotografie cursussen of andere producten of diensten van Nature Talks draag je niet alleen bij in het verbeteren van jouw fotografische skills, maar je steunt automatisch ook Stichting Nature Talks en daardoor lokale kleinschalige natuurbeschermingsprojecten. Daarnaast krijg je ook nog eens korting op tickets voor het Nature Talks Photo Festival . Wil je altijd met korting deze of andere natuurfotografieworkshops boeken of genieten van alle andere aanbiedingen? Word dan nu donateur van Stichting Nature Talks en help mee.

 

Fotoworkshops landschapsfotografie

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Andere natuurfotoworkshops

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.