Vogelfotografie workshops

Vogelfotografie is geweldig, maar je moet soms wel geduld hebben, want de natuur laat zich niet leidden. Wij bieden zowel een cursus vogelfotografie aan als een fotoworkshop vogelfotografie. De natuurfotoworkshop vogelfotografie is voor beginnende tot gevorderde fotografen. Het fotograferen van vogels is niet gemakkelijk; naast het kennen van je onderwerp, oftewel het in staat zijn vogelgedrag te begrijpen, is een goede belichting en juiste sluitertijden erg belangrijk. Onze workshopleiders zullen jou in de praktijk alle ins en outs laten zien om het fotograferen van vogels onder de knie te krijgen. We gaan op diverse locaties waar veel verschillende soorten vogels te vinden zijn in op de  foto-technische kant die je nodig hebt voor het maken van een goede vogelfoto’s. Denk hierbij aan de juiste sluitertijd, diafragma, en ISO instellingen om een pefecte belichting te krijgen. Of om juist van de gebaande paden af te gaan zoals low-key, high-key en panning (“meegetrokken” foto’s met onscherpe achtergrond en scherpe voge. Verder gaan we het ook hebben over compositie en het benaderen van vogels. Vogelgedrag kennen en begrijpen zorgt voor betere vogelfoto’s.

Fotoworkshop Vogelfotografie

Op diverse plaatsen in Nederland zullen onze workshopleiders  jou d.m.v. praktische tips adviseren en je leren een betere vogelfotograaf te worden. Dit kan zijn vanuit schuilhutten door het hele land, maar net zo goed langs de kust zoals bijvoorbeeld IJmuiden. In Nederlands zijn er prachtige locaties om de meeste diverse vogels te kunnen fotografen. Belangrijk is dat je ook het gedrag van een vogel kan “lezen” zodat je nog betere foto’s kan gaan maken. Hier zullen de workshopleiders dan ook aandacht aan besteden, net als het benaderen van vogels.

Vogelfotografie cursus

We bieden verschillende cursussen vogelfotografie aan. De cursus Vogelfotografie is ideaal om jezelf als beginnende fotograaf verder te ontwikkelen tot een echte vogelfotograaf. Daarnaast hebben wij ook een vogelfotografie cursus voor de vogelfotograaf met enige ervaring. De cursussen zijn verschillend, bijvoorbeeld het aantal theorie-avonden en een praktijkdag, of juist meer praktijk en minder theorie. Voor elke niveau de juiste cursus vogelfotografie.
De cursussen zijn is inclusief naslagwerk, eten en drinken plus diploma. De eerste cursussen zullen starten in september/oktober. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en weet direct wanneer de cursus vogelfotografie start.

 

Stichting Nature Talks

Met het boeken van fotoworkshops, fotografie cursussen of andere producten of diensten van Nature Talks draag je niet alleen bij in het verbeteren van jouw fotografische skills, maar je steunt automatisch ook Stichting Nature Talks en daardoor lokale kleinschalige natuurbeschermingsprojecten. Daarnaast krijg je ook nog eens 5% korting op Nature Talks Photo Festival. Wil je altijd met korting deze of andere natuurfotografieworkshops boeken of genieten van alle andere aanbiedingen? Word dan nu donateur van Stichting Nature Talks en help mee.

Nature-Talks-fotoworkshops_vogelfotografie-natuurfotografie-fotoreizen-natuurfotoworkshop-natuurfotografieworkshops-Lesley_van_Loo

Fotoreizen met vogelfotografie

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Andere Fotoworkshops

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.