Workshopleider Bianca Blonk

Bianca Blonk (1972) was als klein kind al gek op de natuur en was daar in haar jeugd veel te vinden. De fotografie ontdekt zij pas later in 2005 als er een nestje pups gefokt word. Daarvoor koopt ze een camera en is direct verkocht! Vanaf 2007 tot 2015 is zij professioneel hondenfotograaf en verzorgde hier ook workshops in. In haar vrije tijd duikt ze de natuur in en maakt ze veel fotoreizen.

In 2016 verhuisd Bianca naar Assen en ontdekt de vele natuurgebieden die Drenthe kent. Hier is ze inmiddels wekelijks (lees dagelijks) te vinden. Bianca heeft een zwak voor zoogdieren, is vrijwilliger bij het Drents Landschap en heeft een aantal dassenburchten onder haar hoede. Het fotograferen van vogels doet zij ook steeds vaker. Naast zoogdieren en vogels fotografeert zij ook graag vlinders en insecten. 

Bianca kan in de macrofotografie vooral haar creativiteit kwijt en maakt foto’s met prachtige belichting. Tijdens haar macrofotografie workshops leert zij jou nieuwe technieken en anders kijken. Zij zal helpt jou in je fotografische ontwikkeling

Wil je meer weten over Bianca neem eens een kijkje op haar website biancablonk.com

Komende fotoworkshops Bianca Blonk

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Andere fotoreizen

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.