Routebeschrijving Nature Talks

ReeHorst ligt in Ede, centraal in Nederland. Op slechts 250 meter afstand van treinstation Ede-Wageningen en op 5 minuten rijden vanaf de A12 en de A30. Bij de ReeHorst is ruim parkeergelegenheid maar liefst 700 parkeerplaatsen.

Toch willen wij je vriendelijk verzoeken om, als mogelijk is, te carpoolen of met de trein te komen. Mocht je met de auto komen, dan is het raadzaam vooraf een parkeermunt aan te schaffen. Hiermee bespaar je niet alleen €2,- maar ontwijk je ook een eventuele wachtrij bij de parkeerautomaat bij het verlaten van het festival.

Koop je een weekendticket? Selecteer dan in de ticketshop 2 parkeermunten voor elke dag één. Je krijg jouw parkeermunt(en) direct bij het scannen van jouw ticket bij aankomst.

Indien je overnacht in de ReeHorst krijgen je vanuit de ReeHorst gratis parkeermunten. 

ReeHorst
Adres
Bennekomseweg 24, 6717 Ede
Telefoon0318 750 300

Openbaar vervoer

Vanaf station Ede-Wageningen loop je in enkele minuten naar de ReeHorst: Loop het perron af en neem uitgang zuidzijde (linksaf onderaan de trap) en wandel rechtdoor, u treft de ReeHorst aan uw rechterzijde.

Voor meer informatie: OV-reisinformatie: 0900-9292 (€ 0,50 p/m) of www.ov9292.nl

Auto

Vanuit richting UTRECHT / ARNHEM:

Vanaf de A12 neemt je de afslag Ede/Wageningen (afrit 24). Volg Ede en vervolgens de ANWB borden “ReeHorst”.

Vanuit richting DEN BOSCH / NIJMEGEN:

Vanaf de A50 (richting Arnhem) neem je de A12 richting Utrecht. Vervolgens neemt u de afslag Ede/Wageningen (afrit 24). Volg Ede en vervolgens de ANWB borden “ReeHorst”.

Vanuit richting AMERSFOORT:

Vanaf A1 (richting Barneveld) neemt je de A30 tot afrit Ede. Sla linksaf Richting Ede, 2e afslag Ede rechtsaf. Volg vanaf hier de ANWB borden “ReeHorst”.

Vanuit richting ZWOLLE / APELDOORN:

Via de A50 (richting Arnhem) volg je op knooppunt Grijsoord de A12 richting Utrecht. Neem de afslag Ede/Wageningen (afrit 24). Volg Ede en vervolgens De ANWB borden “ReeHorst”.

Binnendoor vanuit APELDOORN:

Je kunt vanaf de N304 de borden richting Ede volgen. Rij in Ede alsmaar rechtdoor en volg de ANWB borden “ReeHorst”.

 

 

 

Reehorst, Bennekomseweg 24, 6717 Ede, Netherlands