Macrofotografie workshops en cursussen

Ben jij ook altijd zo onder de indruk van die prachtige en inspirerende macrofoto’s van mosjes, bloemen, insecten en details van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft? Zou je dit soort macrofoto’s ook zelf willen maken, maar ontbreekt jou nog de kennis en kunde?

Macrofotografie

Dan kunnen de Nature Talks macrofotografen jou daar heel erg goed bij helpen. Onze macrofotografie natuurfotoworkshops zijn gericht op de praktijk, maar gaan ook zeker in op de theorie. Daarnaast bieden wij ook macrofotografie cursussen aan.

Kennis en kunde natuurfotoworkshops

Na een natuurfotoworkshop van ons ga je naar huis met kennis en kunde over macrofotografie. Natuurlijk ook met prachtige foto’s die jou nog meer zullen inspireren om naar buiten te gaan en het geleerde in de praktijk te brengen.
Het mooie van dichtbij-fotografie of macrofotografie is dat het onderwerp meestal niet wegvlucht en je dus voldoende tijd krijgt om op je gemak aan de slag te gaan. Verder leren we alles over voldoende en goed licht, scherptediepte, vlakverdeling, accessoires, eventueel dubbelbelichtingen etc.

Variatie natuurfotoworkshops

De variatie in onderwerpen, vormen en kleuren laten je helemaal opgaan in fotografische mogelijkheden en je zult versteld staan hoe snel jouw fotografische kennis en kunde vooruit gaat als je laat inspireren door onze workshopleiders.
Of jouw interesse nu uitgaat naar documentaire fotografie, creatieve of abstracte fotografie, wij zorgen dat jouw natuurfotografie “skills” op een hoger plan komen.

Kijken kunnen we allemaal, maar wij gaan jouw vooral leren om echt te zien. Je moet jouw onderwerp zien en om kunnen zetten in een prachtige foto.

Meenemen macrofotografie fotoworkshop

Wat je mee moet nemen voor een workshop macrofotografie of dichtbij-fotografie is geheel afhankelijk van wat je hebt, maar een basislens, kleine zoomlens, lens met macrofunctie o.i.d. voldoen al prima. Mocht je al een macrolens hebben, dan is dat natuurlijk prima. Eventueel aangevuld met een setje tussenringen, voorzetlenzen of converter. Overige informatie tref je op elke fotoworkshop pagina bij praktische informatie.

Tot slot
Kortom, wij zorgen voor gedreven en kundige workshopleiders en jij zorgt voor een enthousiaste instelling zodat we samen jouw fotografie op een hoger plan brengen. Onze workshops zijn zeer geliefd en daarom is het raadzaam om op tijd te boeken.

Stichting Nature Talks

Met het boeken van fotoworkshops, fotografie cursussen of andere producten of diensten van Nature Talks draag je niet alleen bij in het verbeteren van jouw fotografische skills, maar je steunt automatisch ook Stichting Nature Talks en daardoor lokale kleinschalige natuurbeschermingsprojecten. Daarnaast krijg je ook nog eens 5% korting op Nature Talks Photo Festival. Wil je altijd met korting deze of andere natuurfotografieworkshops boeken of genieten van alle andere aanbiedingen? Word dan nu donateur van Stichting Nature Talks en help mee.

Fotoworkshops macrofotografie

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Andere natuurfotoworkshops

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.